Strandrace Middelkerke

March 6, 2016

Heel veel wind, frisse temperatuur en ik kwam nog maar terug van een blessure opgelopen in het lopen en dit hield me toch enkele dagen van de fiets. Zo kon ik niet starten in Knokke en waren de ambities voor Middelkerke eerder laag. Door de hevige wind die vanuit zee kwam werden er snel waaiers gevormd en raakte ik pas in een 4e waaier. Verloren positie dus. In de single tracks waar ik al jaren op train kon ik nog wat plaatsen goedmaken maar eenmaal op het strand was het beste er terug vanaf. Ik werd 17e maar hoop door deze wedstrijd in de benen te hebben dat ik in Koksijde volgende week toch wat beter voor de dag zal komen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitslag Middelkerke:

 

1Richard Jansen

2Bram Imming

3Van Zandbeek Ronan

4Decaesteker Frederik

5Van Hoovels Kevin

6Himpens Maarten

7Massaer Joris

8Ghyllebert Pieter

9D'Hoore Giorgio

10Lormans Sander

11Van Hecke Bart

12De Bock Robby

13Levecke Milan

14Vanden Bon Jurgen

15Delheye Henri

16Osaer David

17Rondelez Bjorn

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

February 5, 2020

December 15, 2019

December 13, 2019

December 1, 2019

Please reload

Archief