top of page

24u van Gits

Een 24u wedstrijd is misschien niet zo ideaal in de voorbereiding van een seizoen maar het is wel super plezant om te doen.

Ik ken Martijn, één van de organisatoren van dit evenement, reeds enkele jaren en nog nooit kwam het ervan om deel te nemen. En enkele maanden geleden besloten we om met de Poggiobikers ons in te schrijven.

Zo reden we met 8 renners onder de vlag van de Poggiobikers deze 24u. Mezelf, Jurgen Vanden Bon, Robin Vandenbogaerde als Beachbikers en Jeroen Santens, Daan Santens, Jelle Boeve, Scott Ronsijn, Laurens Colle.

Om 13u was er start op zaterdag en Robin mocht de debatten openen omdat hij toch een vlotte starter is. Zo zaten we direct in de top 3 en ondanks de 24u is het belangrijk om direct bij de feiten te zijn.

Tot de vooravond speelden we haasje over met het team van fietsen Maes maar bleef het telkens een secondenspel. We reden elk 2 of 3 ronden, enkel Jurgen reed een lange periode omdat hij s'nachts door omstandigheden er niet bij kon zijn.

Tegen de avond kwam het team van Stadsbader opzetten en namen zij de leiding. Deze voorsprong gaven ze niet meer af wat we ook probeerden. s'Nachts konden we wel dichter sluipen maar het lukte niet om ze in het vizier te krijgen. We bleven wel in dezelfde ronde rijden en zo verliezen we met amper enkele minuten na 24u.

Toch een mooi weekend achter de rug met een leuke groep. Het weer liet ons af en toe in de steek met de nodige regen, zelfs hagel en een te koude nacht.

Gelukkig zorgden de supporters voor de nodige steun, zeker Joost Desloover die onze trouwste supporter was en Bart Aspeslagh die onze sponsor was voor dit evenement.

Einduitslag:

1Stadsbader/Bike-Sensation BLap 11724.51 km/h

2Poggiobikers Lap 11724.38 km/h

3Fietsen Maes Lap 11424.01 km/h

4TRUST MTB Team Lap 11323.81 km/h

5Guadal-Bikers Lap 11123.17 km/h

6Stadsbader/Bike-Sensation A Lap 11022.93 km/h

7MTB Prestige Lap 10822.61 km/h

8DHULSTERBIKERS Lap 10722.43 km/h

9Mud Dust Fun Lap 10722.37 km/h

10bruce cycling team Lap 10622.25 km/h

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page