top of page

Raid des Hautes Fagnes - Malmedy

Na mijn ongevalletje in de BeMC bleef ik enkele weken uit competitie. Met Malmedy stond één van de mooiste marathons van België op de agenda en daar wou ik terug herbeginnen in functie van de Transmaurienne. De vinger is nog niet optimaal genezen maar tijdens het biken ondervind ik er toch niet zoveel last van.

In eerste instantie ging ik de 115 km doen te Malmedy maar na wat drukke weken met wat slaap tekort besloot ik toch maar de 90 km te doen en tevens het slechte weer van de afgelopen weken maakte het parcours er niet gemakkelijker erop zodat dit eigenlijk ook wel mijn beslissing bevorderde.

Met nr. 28 startte ik in box 1 maar ik was iets te laat naar de box gereden zodat ik toch ver achteraan moest starten. In de startklim kon ik toch wat opschuiven en al vlug reed ik in de top 20 en reden we lang samen met een 5-tal man. Pas in het lange stuk op het drassige stuk in de Hoge Venen moest ik wat over mijn toeren gaan en moest ik deze groep laten gaan. Ik wist wel dat de splitsing eraan kwam en zo reed ik de overige 35 km alleen tot de finish.

Ik werd zo 5e op de 90 km en 1e bij de Masters 2.

De volgende wedstrijd is de Transmaurienne die start op 20 juli en die 5 dagen duurt.

Uitslag 90 km:

1.De Bock Robby

2.Van Hecke Bart

3.Janssens Steven

4.Broekmans Arne

5.Rondelez Bjorn

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page