top of page

VCC te Emelgem

Na een competitiestop van 2 maanden trok in naar het Westvlaamse Izegem-Emelgem om er mijn eerste veldrit van het seizoen te rijden.

Mijn materiaal was nog niet helemaal in orde maar ik had toch al 2 fietsen om voor het 2e jaar op rij de strijd aan te gaan met de masters B.

Zaterdag had ik nog mijn nieuwe Jaegher fiets gemonteerd en zondag besloot ik deze direct te testen in de wedstrijd.

Ik moest achteraan starten en stond zo pas op de 5e rij. De start was beneden een brug en in de afdaling kon ik met de schijfremmen heel laat in de remmen gaan om zo rond een 7e plaats in het veld te komen.

Ik kon al vlug in de top 3 raken maar het gevoel was nog niet optimaal. Ik kon zelf het tempo niet opleggen en nadat we voorop kwamen met 2 (ik en Andy De Smet) vond ik geen oplossing om het verschil te maken. In de laatste ronde probeerde ik nog in het technische gedeelte van de omloop om wat voorsprong te nemen maar dit lukte niet dus was het spurten. Ik kwam nog tot het achterwiel van Andy maar verder lukte niet.

Resultaten:

1 DE SMET Andy 38´11"

2 RONDELEZ Bjorn 38´11"

3 DE BOCK Benny "+0´21"

4 BOGAERT Nico "+0´25"

5 DEWITTE Wim "+0´33"

6 GEURS Steven "+0´41"

7 TYTGAT Joeri "+0´48"

8 VERVERKEN Gerdy "+0´59"

9 DE VOS Gert "+1´06"

10 VERHOOGHE Kris "+1´12"

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page