top of page

VCC te Brakel

Na mijn overwinning te Kruishoutem had ik een goed gevoel in de benen. Tot woensdag draaiden de beentjes vlot en kon ik goed trainen maar na de training woensdag voelde ik me op donderdag mega vermoeid. Op vrijdag zat er niet echt beterschap op dus hoopte ik op toch een goede dag op zaterdag.

Bij de verkenning van het parcours was het gevoel niet super maar het parcours lag er ook miserabel bij. Weiden vol met koeienpoten, dus botsen van de ene put naar de andere.

Ik was ook iets te laat op de cross toegekomen en zo kon ik niet deftig opwarmen en de eerste 2 ronden raakte ik niet vooraan in de groep. We bleven met zo'n 7-8 man samen rijden. Toch lukte me het om halfkoers naar de 3e positie te rijden maar een crash stuurde me terug naar plaats 8 en koste me terug een achtervolging terwijl het niet echt vlot liep.

In de voorlaatste ronde versnelde Patrick Bassez en zat ik nog te ver om hem bij te benen. Ik raakte nog op plaats 2 maar dichter komen was niet meer aan de orde.

Sterk was ook de prestatie van Guido Verhaeghe bij de masters C. Zij vertrokken een klein half minuutje later of wij en hij haalde iedereen van de masters B in en ging zelfs ons een 15-tal seconden vooraf.

Uitslag:

1 BASSEZ Patrick 34´24"

2 RONDELEZ Bjorn "+0´05"

3 NERINCKX Stefan "+0´09"

4 DE SMET Andy "+0´18"

5 BOGAERT Nico "+0´27"

6 VERHOOGHE Kris "+0´39"

7 GEURS Steven "+0´48"

8 DE VOS Gert "+1´03"

9 TYTGAT Joeri "+1´35"

10 DE BOCK Benny "+1´45"

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page