top of page

VCC te Zarren

Met Zarren stond er een nieuwe veldrit op de kalender. Voor mij is dit de dichtste wedstrijd dat ik kan rijden deze winter en ik had de dagen voordien het parcours al eens geen bekijken (en natuurlijk ook eens opgereden) en was ook extra gemotiveerd om er goed te presteren.

Het was misschien wel niet mijn favoriete omloop omdat het behoorlijk veel draaien en keren was maar het was gelukkig droog.

In de eerste ronde trok Kris Verhooghe hard door en het tempo lag hierdoor van bij de start heel hoog. Met Andy Desmet en Benny DeBock hadden we enkele meters en na de eerste doortocht viel het wat stil. (bij de eerste passage aan de finish is er telkens een tussenspurt in de VCC)

Bij de 2e doortocht nam ik de kop om wat comfortabel te zitten in de bochtjes en dit was ook mijn geluk om het verschil te maken. Andy Desmet maakte een stuurfout en hield hierdoor de andere wat op zodat ik zonder te beseffen opeens 10 seconden had.

Steve Gruwier werd zo mijn eerste achtervolger en het werd een taaie klant. Ik kon maximum 20 seconden nemen maar eigenlijk bleef het de ganse cross slechts 15 seconden.

Toch content met de 3e zege van deze veldritwinter.

En dank aan Romina Teirlinck voor de foto's.

Uitslag:

1 RONDELEZ Bjorn 41´00"

2 GRUWIER Steve "+0´09"

3 DE BOCK Benny "+0´53"

4 BOGAERT Nico "+1´47"

5 TYTGAT Joeri "+1´58"

6 VANHONSEBROUCK Franky "+2´05"

7 DECLERCQ Wouter "+2´08"

8 VERHOOGHE Kris "+2´16"

9 DE WAELE Marnic "+2´52"

10 MYNGHEER Johan "+2´58"

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page