top of page

Maldegem

Het gebeurd niet zoveel meer dat we de kans krijgen om als afwachtingscross te dienen in een A-cross en na Ardooie konden we nog eens rijden te Maldegem. Een mooie, snelle omloop met rechte stukken, keren en draaien en enkele zandbakken en ondanks het vroege uur toch al veel volk langs de kant.

Bij ons ook veel volk aan de start. Ik kon nog net op de eerste rij starten en zo was ik goed weg. Maar Andy Desmet trok 2 ronden hard door en hierdoor raakte ik niet in mijn ritme. Ik zat constant over mijn toeren te rijden en zag zo de latere winnaar Danny Sleeckx passeren. Aanpikken lukte niet en op dat moment zat ik zelfs niet in podium missie. Op 2 ronden van het einde lukte het me toch om naar een 2e plaats te rijden en zo voor de 6e keer op 10 crossen 2e te worden.

Uitslag:

# deelnemers: 35-# opgevers: 1-Afstand: 15.612 km-Tijd: 38´35"-Gem. snelheid: 22.27 km/h

1 SLEECKX Danny

2 RONDELEZ Bjorn +0´41"

3 NERINCKX Stefan +0´48"

4 GRUWIER Steve +1´00"

5 VAN STAEYEN Benny +1´40"

6 DEWITTE Wim +1´50"

7 DE SMET Andy +2´06"

8 TYTGAT Joeri +2´19"

9 VERHOOGHE Kris +2´30"

10 PAESHUYSE Davy +2´57"

Foto Rita Thienpondt

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page