top of page

VCC te Assenede

Het was al jaren geleden dat ik nog eens kon crossen op een bevroren omloop en met een week vriesweer was het in Assenede nog eens van dat. Een droge omloop dat er hard bij lag en bijna overal slechts één paadje om te rijden. Enkel één stuk op het parcours had wat last van ontdooing en was het wat glibberig.

Het gevoel was al beter of vorige week en de start op zo'n omloop is belangrijk. Jammer genoeg kreeg ik in de start af te rekenen met een blokkerend achterwiel bij het optrekken in de start en bij het terug neerzitten op de zadel deblokkeerde het acherwiel. Dit gebeurde een 4-tal keer in de eerste ronde en na het wisselen van fiets kon ik beginnen achtervolgen. Ondertussen was Patrick Bassez de pijp uit en werd ik opnieuw 2e.

Uitslag:

# deelnemers: 15-# opgevers: 1-Afstand: 16.2 km-Tijd: 39´00"-Gem. snelheid: 23.34 km/h

1 BASSEZ Patrick

2 RONDELEZ Bjorn +0´38"

3 NERINCKX Stefan +0´59"

4 DE SMET Andy +1´30"

5 DE BOCK Benny +1´39"

6 MYNGHEER Johan +1´47"

7 TYTGAT Joeri +2´00"

8 GEURS Steven z.t.

9 MURRAY Keith z.t.

10 DUMONT Jurgen +4´10"

Foto's Romina Teirlick

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page