top of page

Strandrace Knokke

Na 2 gemiste edities stond ik nog eens aan de start van Knokke, de wedstrijd dat me de meeste overwinningen gaf in het verleden. Deze glorieuse dagen zijn echter achter de rug maar de intentie is nog steeds om top 10 te halen.

Deze week was het gevoel op training eigenlijk wel oké maar door een vervelende blessure die nog voortvloeit van mijn ongeval eind November fiets ik al enkele weken met pijn en lopen is eigenlijk uit den boze.

In de start was het direct zijwind en ik miste wat mijn start. Zo kwam ik niet in het stuk voor en moest ik eigenlijk harken om in de groep te blijven waar ik inzat.

In de 2e ronde begon het dan nog te regenen en we waren al klestsnat door op het strand door het water te rijden zodat ik de moed niet meer vond om aan de laatste ronde te beginnen en vroegtijdig de wedstrijd staakte.

Normaal is Middelkerke mijn volgende wedstrijd maar ik zal toch eerst moeten kijken hoe de blessure evolueert.

Uitslag:

Foto's (Danny)

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page