top of page

Coast Race Middelkerke

Middelkerke is voor mij de laatste wedstrijd van het winter seizoen dat goed begon maar abrupt verstoord werd door het ongeval.

Daardoor miste ik veel wedstrijden en raakte ik niet meer op mijn gewenste niveau en bleef ik last hebben van een blessure.

De ambitie voor Middelkerke was dus eerder beperkt en we zouden wel zien waar we uitkwamen. Toch werd het geen slechte wedstrijd. Na een wat rommelige start met een stevige rugwind kwam er een grote groep samen na het keerpunt in de windop.

Bij het terugkeren was het belangrijk om vooraan te zitten omdat er dan een lang stuk single track volgde van meerdere km's waar inhalen nogal moeilijk tot onmogelijk was.

Hier kwam ik door rond een 25e plaats wat niet direct goed was maar we zaten nog steeds in de eerste ronde.

Samen met Jurgen konden we opschuiven tot de top 15 na de eerste ronde. Bij de 2e keer de windaf raakte ik tot mijn verbazing zelfs tot een 4e plaats maar met het lange stuk windop werd de groep terug groter en zat ik terug tever voor de single tracks. Toch lukte het me om de top 10 te halen en ook nog eens om eerste master te worden.

Zo konden we nog het winterseizoen afsluiten met een positieve noot en de samenvatting van de winter is als volgt:

 • 3 keer winst in de cross

 • 2 keer winst in een strandrace bij de masters met een 10e en 9e plaats scratch

 • 6 keer 2e in de cross

 • slechts 17 wedstrijddagen tussen September en Middelkerke

Uitslag:

 1. Richard Jansen

 2. Gianni Vermeersch

 3. Joris Massaer

 4. Bram Imming

 5. Maarten Himpens

 6. Kevin Vanhoovels

 7. Giorgio d'Hoore

 8. Robby DeBock

 9. Bjorn Rondelez

 10. Maxim Gosseris

Foto's (Veronique)

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square
bottom of page