top of page

Moerbeke - Waas (Flanders Series)

Na enkele vermoeide weken stond normaal de marathon van Malmedy op mijn agenda maar in laatste instantie besloot ik om naar Moerbeke-Waas af te zakken om er een cross country te rijden.

De vermoeidheid was binnengeslopen na de LCMT, 3 Ballons waar ik 275km reed en vorig week nog een 3-daagse fietsreis door het Heuvelland met de MTB en dit in combinatie met heel warm weer. En met de Alps Epic in het zicht zag ik het niet meer zitten om nog eens 5u wedstrijd te rijden.

Het enige alternatief om nog iets van competitie te doen was Moerbeke-Waas met een fysiek niet zo zwaar parcours maar wel lastig genoeg door het vele draai en keer werk en telkens wisselen van snelheid.

Net als mijn vorige XC wedstrijd had ik de pech om achteraan te moeten vertrekken en met terug een kort startje en lange single track van bijna 2 km was het moeilijk om plaatsen goed te maken in het begin van de wedstrijd.

Toch kon ik gaandeweg opschuiven maar verder dan strijden voor plaats 5 lukte niet. Dit samen met Peter Verstraete maar verder dan zijn achterwiel kwam ik niet, dus 6e.

Uitslag:

1 DELFOSSE Gerrit 1H26´37"

2 TEMPST Kurt "+0´25"

3 DE ROECK Steven " +0´40"

4 GEERTS Ronny " +1´32"

5 VERSTRAETE Peter " +2´26"

6 RONDELEZ Bjorn z.t.

7 DE VRIES Ronny " +3´32"

8 DONNÉ Mark " +3´44"

9 FEYAERTS Bart " +3´54"

10 MEYSMAN Michel " +4´00"

Fotocredit Pascal Delaere

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page