top of page

Zarren - VCC#7

Na een crossloos weekend was het nog eens cross in eigen streek. (altijd leuk, minder haast en spoed) In Zarren werd er voor de 2e keer de Mollecross georganiseerd.

Ik was in de loop van de week al een paar keer langs het parcours geweest. (gemakkelijk dat het op de weg heen en terug van het werk ligt) Dus kende ik het parcours wel en dit was een voordeel met dit bochtenrijk parcours.

Toch waren de vooruitzichten niet zo positief voor de start. In de opwarming brak in één van de paaltjes in de opkantjes en kon ik me nog net recht houden bij de balken toen ik wou erover springen. En in de start miste ik mijn pedaal en lag zo bijna over mijn fiets. Dus niet goed weg en Kris Verhooghe wel. En hij is één van de snellere starters. Dus zo snel mogelijk proberen om terug bij hem te raken. Na een halve ronde lukte dit al en na de eerste doortocht in het zig zag gedeelte kon ik op kop komen en kon ik al enkele meters nemen.

Bij elke bocht kon ik wat extra meters nemen (tubes stonden perfect) en kon ik zo mijn 3e zege van het seizoen nemen.

Uitslag:

1 RONDELEZ Bjorn 36´10"

2 VERHOOGHE Kris "+0´44"

3 REID Gabriel (CAN) "+1´22"

4 DE VOS Gert "+1´38"

5 VANHONSEBROUCK Franky "+1´49"

6 LOGIER Christophe "+2´26"

7 DUMONT Jurgen "+2´33"

8 MYNGHEER Johan "+2´56"

9 VAN GOETHEM Danny "+4´28"

10 SAMYN Christophe "+4´51"

Foto's: (fotocredit Kurt Lowie)

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page