top of page

Uitbergen - VCC#9

De week voor het BK was er in Uitbergen de laatste repetitie zoals ze zeggen. En aan het deelnemersveld kon je dit wel merken. Niet alle favorieten aan de start maar toch een sterk deelnemersveld en uitgebreid deelnemersveld. Ik miste jammer genoeg een beetje mijn start en werd zo al van het begin op achtervolgen aangewezen. Ik kon in de 2e ronde wel opschuiven naar een 4e plaats maar ondertussen waren Bassez, Van Staeyen en Paeshuysen reeds weg. Ik kon wel naderen tot enkele seconden maar echt erbij kwam ik niet. Paeshuysen moest wel op 3 ronden van het einde afhaken maar op dit moment reed Bassez weg en raakte ik net voor de finish nog tot bij Van Staeyen maar ik raakte er niet meer over. Dus 3e op slechts 10 seconden van de winnaar. Maar nooit kunnen meestrijden voor de overwinning.

Maar volgende week is een zwaarder parcours, dus hopelijk een goede dag en gaan we voor het podium maar er zijn buiten Daelmans die normaal niet mag verliezen veel kandidaten voor plaats 2 en 3.

Foto's: (Foto credit: Mario de Poortere)

Uitslag:

1 BASSEZ Patrick 40´45"

2 VAN STAEYEN Benny +0´10"

3 RONDELEZ Bjorn z.t.

4 PAESHUYSE Jef +1´05"

5 VERSTRAETE Peter +1´20"

6 BOGAERT Nico +1´28"

7 NEFFGEN Martin GER +1´35"

8 DECLERCQ Wouter +2´00"

9 DE SMET Andy +2´10"

10 NAESSENS Michael +2´45"

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page