top of page

Virussen, Bacteriën en Cross

Na het BK stond er geen WK op het programma (te duur) en wou ik een rustige week inlassen. En de rustige week werd me wat opgelegd door ziekte. Gelukkig geen wedstrijd in het weekend maar de week erop werd ik de dag voor Varsenare opnieuw ziek.

Toch trok ik met flanellen benen naar Varsenare om ofwel 2 rondjes te rijden om zo de bonuspunten voor het einde van het seizoen in de crosscup niet te verliezen of om gewoon te rijden om niet gedubbeld te zijn. Met lange broek, dikke trui werd ik raar maar waar nog 6e.

Mijn geluk was dat Varsenare één van de snellere en gemakkelijkere omlopen van het seizoen is en zo kon ik, wel op grote achterstand, mijn wedstrijd uitrijden.

Met nadien een weerbods en bed/zetel dagen in de sneeuw trok ik een weekje later naar Lichtervelde. Pas de dag voor Lichtervelde raakte ik op de fiets dus grote verwachtingen mocht ik zeker niet hebben op de zwaarste wedstrijd van het huidige seizoen dat we voor de wielen kregen.

Ik kon er toch een rondje op kop rijden maar dan was het vet van de soep en moest ik gaandeweg meer tijd toegeven op de eerste 2. Toch werd ik nog 3e.

Hopelijk hebben de ziektekiemen niet teveel gevergd van het lichaam zodat ik de komende 2 crossen voor en na Kerstmis nog goed voor de dag kan komen.

Foto's: (Mario Depoorter en Vero)

Uitslagen:

Varsenare

1 BASSEZ Patrick 38´14"

2 LAPERE Kris "+0´26"

3 NERINCKX Stefan "+0´38"

4 VERHOOGHE Kris "+1´00"

5 DEWITTE Wim "+1´32"

6 RONDELEZ Bjorn "+2´13"

7 DE VOS Gert "+2´14"

8 BOUDREAU Marc "+2´30"

9 FIEVEZ Benoît "+2´38"

10 MYNGHEER Johan "+4´05"

Lichtervelde

1 NERINCKX Stefan 40´32"

2 BASSEZ Patrick "+0´10"

3 RONDELEZ Bjorn "+1´07"

4 VERHOOGHE Kris "+1´22"

5 DE NEVE Kristof "+1´35"

6 ALEXANDER Daniel "+1´37"

7 DE VOS Gert "+4´20"

8 BOUDREAU Marc "+5´33"

9 MYNGHEER Erik "+6´34"

10 DUMONT Jurgen "+6´49"

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page