top of page

Moerbeke-Waas - Flanders Series MTB

Afgelopen weekend was er in Moerbeke-Waas de 4e wedstrijd van de Flanders Series MTB. De eerste 3 wedstrijden had ik wel willen deelnemen maar conditioneel lukte dit niet.

Zo moest ik wel achteraan starten maar met een 25-tal deelnemers moest dit wel lukken.

De eerste bocht kwam ik goed door maar in de 2e bocht kwam ik door een maneuver van een collega renner ten val en hierdoor bracht ikzelf ook iemand ten val. Gevolg een pijnlijke knie en als voorlaatste weg. Weg deftige start en op een parcours dat hoofdzakelijk bestaat uit single-tracks werd een mooi resultaat ook al onmogelijk.

Toch blijven verder rijden, iedere meter competitie is welkom. Zo kon ik pas in ronde 3 echt beginnen doorrijden toen ik vrije baan begon te krijgen maar het kalf was verdronken en verder dan een 5e plaats raakte ik niet. Een podium was misschien wel mogelijk maar toen moest alles wel meezitten.

Dikke banden race

De dag voordien stond Léon aan de start bij de dikke banden race. Hier mogen kinderen zonder vergunning van 7 tot 11 jaar deelnemen maar is er maar één categorie. Dit werd Léon zijn eerste wedstrijd ooit en werd hij als één van de kleinste en jongste 36e op 41. (5e op 7 bij de 7 jarige)

Foto's:

Uitslag:

1 DELFOSSE Gerrit 1H21´45"

2 HENDERIECKX Kris +1´01"

3 DE VRIES Ronny +1´29"

4 CLAEYS Bart +1´53"

5 RONDELEZ Bjorn +3´41"

6 VANHAVERBEKE Kurt +3´45"

7 DONNÉ Mark +3´47"

8 GLADINES Ludwig +5´19"

9 GEURS Steven +5´33"

10 LAMBRECHTS Jurgen +5´40"

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page