top of page

Het veldritseizoen is terug begonnen. Steenhuffel

1 september was nog niet de eerste schooldag maar voor de veldritrijders was het wel de start van het nieuwe veldritseizoen. De seizoensopener is al enkele jaren de veldrit van Steenhuffel.

In een ver verleden kon ik er ooit één keer winnen bij de B-categorie maar deze winter begin ik toch al aan mijn 3e winter bij de D-categorie (40+)

Na een geslaagde mountainbike van Vlaanderen halfweg augustus moest ik wat gas terug nemen op gebied van training en op training had ik al enkele weken niet het beste niveau. En ondanks een goede start voelde ik al snel dat het zeker niet mijn dag zou worden in Steenhuffel.

Tot halfweg kon ik nog vlot volgen in de kopgroep van 4 maar dan kreeg ik het steeds moeilijker na de bochten en op het hobbelige stuk. Zo moest ik meter voor meter laten en ondanks het af en toe stil viel vooraan bleef ik op een 10-tal seconden hangen. Pas in de laatste ronde verloor ik meer terrein en kwam ik zo als 4e binnen op een halve minuut.

Binnen 2 weken is de volgende veldrit in Knesselare.

Foto's:

Uitslag:

1 PAESHUYSE Jef 38´26"

2 RAATS Edwin +0´05"

3 BASSEZ Patrick +0´08"

4 RONDELEZ Björn +0´36"

5 DE BOCK Benny +1´00"

6 NERINCKX Stefan +1´09"

7 VAN STAEYEN Benny +1´15"

8 MICHIELS Karsten +1´25"

9 VETS Jelle +1´25"

10 DE SMET Andy +1’30”

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page