top of page

Start Vlaamse Cyclocross Cup - Knesselare

De 2e cross van het seizoen is tevens de start van de Vlaamse Cyclocross Cup. Dit jaar een beperktere kalender van 13 wedstrijden gespreid over West- en Oost-Vlaanderen.

In Knesselare stonden we met een 20-tal man bij de masters B en bij de afroeping liep het al verkeerd. Voor het eerst dit seizoen werd er volgens klassement gestart en ze hadden me vergeten af te roepen. Gelukkig kon ik nog naast de zijlijn starten op de eerste rij want in Knesselare is het belangrijk om direct mee te zijn wegens veel smalle stroken.

Al na een halve ronde plaatste Patrick Bassez een aanval en kon ik juist mijn wagonnetje aanpikken. Eigenlijk was hiermee het verhaal van de cross verteld want het was een volledige cross spurten om Patrick Bassez te volgen. Enkel in de laatste ronde liet hij me even op kop komen en probeerde ik in het draaien en keren een verschil te maken maar hier kreeg ik geen meter ruimte.

Dus verder dan een 2e plaats kwam ik niet.

Foto's: (fotocredit Romina Teirlinck)

Uitslag:

1 BASSEZ Patrick 43´28"

2 RONDELEZ Björn +0´09"

3 DE BOCK Benny +1´10"

4 DE SMET Andy +1´30"

5 DEWITTE Wim +1´45"

6 DECLERCQ Wouter +2´00"

7 BOGAERT Nico +2´00"

8 REID Gabriel +2´30"

9 DE VOS Gert +2´50"

10 NAESSENS Michael +3´04"

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page