top of page

Vlaamse Cyclo Cross Cup - Moerkerke

Na een inactiviteit van 2 weken dat bijna letterlijk te nemen was trok ik naar het West-Vlaamse Moerkerke nabij Damme maar het was meer nabij Maldegem.

Een nieuwe cross en dit is als renner wel altijd eens leuk om te doen. Zeker als je een leuk parcours voor de wielen krijgt (wat hier wel het geval was).

Alleen jammer dat de deelnemers wat uitbleven wegens heel veel wedstrijden in België dit weekend. (dit zou de federatie wel moeten doorgeven aan organisatoren zodat het aantal wedstrijden in België beter verspreid zou zijn wat het aantal deelnemers ten goede zou komen).

Over de wedstrijd kan ik niet heel veel schrijven. Na de start volgde er al snel een kopgroep van 5 man en pas half wedstrijd reed Patrick Bassez weg. Ik kon er nog naartoe rijden maar dit was voor mij terug het maximum dat ik kon verwezelijken. (zie eerste zin)

En op één ronde van het einde was het dan volledig voorbij voor me wegens opkomende krampen. Dus terug een 2e plaats.

Maar vanaf nu kan ik terug wat regelmaat in de trainingen steken zodat ik hoop om binnen een 2-tal weken toch zelf eens iets kan forceren tijdens de wedstrijden maar nu kan ik enkel de wedstrijd ondergaan en proberen aan te klampen.

Foto's (fotocredit Romina Teirlinck)

Uitslag:

1 BASSEZ Patrick 37´04"

2 RONDELEZ Bjorn +0´20"

3 DE SMET Andy +0´36"

4 DECLERCQ Wouter +0´43"

5 DE VOS Gert +1’12’’

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page