top of page

BK Cyclo Cross te Lille

Zondag 25 november was er op het domein van de Lilse Bergen het BK cyclo cross voor masters en aspiranten.

Net als vorig jaar streden we in het recreatiedomein op een bijna gelijkaardige omloop. Alleen lag het zand er een stuk droger bij dan vorig jaar zodat het technischer was.

In de start was ik rond een 5e plaats weg maar in de eerste moeilijkere bocht moesten er nog 2 zonodig voorbijsteken zodat we met 3 te voet stonden.

Het was dan de eerste ronde positie houden en pas op de weg kon ik enkele renners inhalen. Na één ronde kwam ik toch als 6e door en de eerst volgende 2 rondes kon ik eerst Bassez en later Lapere inhalen maar de eerste 3 waren te sterk en liepen elke ronde enkele seconden verder weg. Ondertussen was ook Guido Verhaegen bij me gekomen en zo had ik een mikpunt maar door een stuurfoutje raakte ik ook zijn spoor kwijt en was het terug zelf tempo zoeken.

Zo werd ik 4e maar het was geen super dag wat wel nodig is om op het podium te raken. Zo is de wedstrijd een beetje het verloop van het huidige seizoen, nooit echt slecht maar ook nooit super.

Volgende week is er in Mol het WK. Wat ik daar kan verwachten weet ik niet want er komen een stuk nieuwe renners erbij en de start is via lottrekking. (Vorig jaar stonden er 75 renners aan de start in onze categorie.)

Foto's:

Uitslag:

1 DAELMANS Arne 0H43´7S

2 SLEECKX Danny 0H0´49S

3 SMITS Kris 0H0´49S

4 RONDELEZ Bjorn 0H1´14S

5 LAPERE Kris 0H2´11S

6 BASSEZ Patrick 0H2´39S

7 VAN STAEYEN Benny 0H2´46S

8 JANSSENS Simon 0H3´11S

9 VETS Jelle 0H3´21S

10 DELCROIX Tom 0H3´24S

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page