top of page

Wallonia Cup te Baraque Friture

Na mijn eerste competitie meters in de Ardeche na mijn blessure reed ik de week voor het BK mountainbiken in de Wallonia Cup te Baraque Friture. Vorig jaar werd ik hier 2e maar dit jaar zou ik al blij zijn met een plaatsje in de top 10.

En in de start voelde ik al direct het verschil bij vorig jaar. Terug vanop de laatste rij kon ik amper opschuiven en al halfweg de startklim moest ik gaan zitten terwijl ik vorig jaar de volledige klim kon blijven rechtstaan en als eerste de afdaling kon nemen.

Dus werd het een dagje afzien (vooral bergop) en af en toe kon ik iemand inhalen. In de voorlaatste ronde kon ik nog 3 masters 2 inhalen en zo werd ik finaal nog 9e al moest ik me de laatste meters nog reppen voor iemand die heel snel terugkwam en ik al wat aan het uitbollen was.

De dag voordien had Léon meegereden met de Kids Trophy 2011-2012 en werd hij ook 9e.

Foto's:

Uitslag:

Zaterdag: Kids Trophy U9

1 HERMAN Sasha H BEL TEAM 123VTT

2 MAQUET Talonn H BEL SUPER BIKERS ECOLE VTT

3 MEYS TIMEO H BEL TEAM 123VTT

4 EERDEKENS Thorben H BEL ALULIM-OPTIMUS VASTGOED CYCLING TEAM

5 LAURENTY GROLET Matt H BEL TCH

6 GOFFA Lars H BEL ATB KEMPEN

7 BERNARD Sacha H BEL NL

8 VANHAVERBEKE Tuur H BE MTBFUN4KIDS ACLAGRO TEAM

9 RONDELEZ Léon H BEL NL

10 MERTES Victor H BE RAID BOCQ ASBL

Zondag: Masters 2

1 TEMPST Kurt H BEL BIKE-INN TEAM HERENTALS

2 HENDERIECKX Kris H BEL WAASLANDMTBSCHOOL

3 TIELENS Jimmy H BEL G&N RIDE CYCLING TEAM

4 WUYTS Peter H BEL VANOMOBIL MTB CYCLING TEAM

5 VERSTRAETE Peter H BEL VANOMOBIL MTB

6 DONNÉ Mark H BEL TREK-BIORACER MTB TEAM

7 BROEKMANS Arne H BEL RAF´S BIKE TEAM - BORGLOON

8 JAMAIGNE Jean-Philippe H BEL COMITE REGIONAL LUXEMBOURG

9 RONDELEZ Bjorn H BEL BEACHBIKERS

10 BAJOT Steve H BEL TEAM 2 RACE

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page