top of page

Veldrit te Wiekevorst - 15 september

Tweede weekend van september, tweede veldrit van het seizoen voor me. Deze maal trok ik naar het verre Wiekevorst om nog wat wedstrijdritme op te doen en ook om wat puntjes te verzamelen voor de startorde.

In al de jaren dat ik cross is het nog maar de tweede keer dat ik in Wiekevorst deelneem en het parcours was toch wat veranderd. Minder rechtdoor en toch enkele leuke stukjes. En door de droogte van de afgelopen maanden was het parcours nu net wat zwaarder geworden door de zanderige ondergrond.

Het parcours werd hierdoor alsmaar losser en op sommige stukken moest je toch duwen om door het zand te raken.

In de start reed Jef Paeshuyse weg met Stefan Nerinckx en wat later kwam hij al alleen op kop. Ik verzeilde in de eerste 2 rondes rond een 5e positie maar vanaf de 3e ronde reed ik als 3e en kwam ik even in het wiel van Danny Sleeckx maar dat was het ook. Het vlotte al beter of vorige week en met een 3e plaats moest ik eigenlijk wel tevreden zijn.

Foto's:

Uitslag:

deelnemers: 31 / Opgevers: 0 / Tijd: 0:41:15 / afstand: 16.1km

1 PAESHUYSE Jef 41´15"

2 SLEECKX Danny +0´16"

3 RONDELEZ Bjorn +0´40"

4 RAATS Edwin +0´57"

5 NERINCKX Stefan +0´59"

6 KUSCHLA Sven +1´03"

7 CUSTERS Tim “1´27"

8 DELCROIX Tom +1´34"

9 NEFFGEN Martin +1´38"

10 JANSSENS Simon “1´47"

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page