top of page

Farmrace Hoogstade - 11 september

Begin september was er na een jaartje afwezigheid de gekende Farmrace. Een alternatieve mountainbike wedstrijd dat elk jaar toch enkele betere renners aan de start heeft.


Dit jaar stonden er slechts een 45-tal man/vrouw aan de start voor 9 rondjes van 4 km door de velden en rond het bedrijventerrein van Hoogstade.


In de start werd er direct goed doorgetrokken en miste ik net de aansluiting om met de top 4 mee te gaan. Hierdooor moest ik 2 ronden achtervolgen tot het vooraan even stilviel en kon ik aansluiten. Maar het tempo van Kenny Roelandt en Thomas Chamon lag te hoog en moest ik samen met Bart Pattyn lossen.


Zo reden we de ganse wedstrijd samen voor een 4e plaats en in een lange spurt kon ik Bart voor blijven.


Na de wedstrijd reed ik nog wat uit en kwam ik jammer genoeg ten val op een reeds zwakke schouder en na doktersbezoek bleek deze toch serieus gekneusd te zijn en zou ik 2 weken aan de kant moeten blijven. Niet direct de goede voorbereiding voor het vervolg van het winterseizoen dat eigenlijk nog moet starten.


Foto's:

fotocredit: Kristel Van GilstUitslag:


1 Kenny Roelandt

2 Thomas Chamon

3 Jonas Quartier


4 Bjorn Rondelez

5 Bart Pattyn

6 Nick Degryse

7 Robbe Vandeghinste

8 Marc Meulemeester

9 Keoma Serpieters

10 Dirk Debaenst

11 Rudy WillekensComments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page