top of page

LRC cross te Vichte

Zaterdag 26 november:


Wegens de aanhoudende blessure besloot ik om niet naar het BK te trekken in Flemalle. Vorig jaar was het er een loopwedstrijd en dit lukt niet onder de huidige lichamelijke omstandigheden. Dus zocht ik het wat dichterbij in de LRC cross van Vichte. Een vlot rijdende omloop met enkele zandbakken zodat het toch een pittig interval rondje werd.


En als extraatje werd de wedstrijd verreden onder kunstlicht. De start was maar om 17u30 zodat dit toch een speciaal cachet gaf aan de wedstrijd.


Zoals in mijn vorige LRC wedstrijd moest ik achteraan starten maar het was een vrije lange start waar inhalen mogelijk was en zo draaide ik als 6e in. Al vlug reed ik in de top 3 en in de tweede ronde kwam ik al als 2e door maar Bart was al te ver weg om hem nog te bedreigen. Dichter komen lukte nog even maar dan reden we ongeveer even snel zodat een 2e plaats het meest haalbare was.


Pijnvrij fietsen is er nog niet bij maar op vlotte omlopen waar er wat techniek van de pas komt lukt het nog eens om een podium plaatsje te halen.


Foto's: (fotocredit Joyce Collier)

Uitslag:


Pl Categorie D

1 Pattyn Bart ( uit Zillebeke )

2 Rondelez Björn

3 De Neve Kristof

4 Vandamme Geoffrey

5 Vanhaverbeke Kurt

6 Snoeck Marnik

7 Geirnaert Mario

8 De Backer Kurt

9 Martin Gino 9

10 Naessens Axel

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page