top of page

Veldrijden te Knesselare - 18 september

Na bijna 12 maanden zonder veldrijden kon ik beginnen aan een nieuw veldritseizoen. Een beetje als gewoonte was Knesselare mijn seizoens opener en het was maar last minute dat ik klaar raakte om hier te starten. Ditmaal geen fietsproblemen maar door de val van vorige week was ik toch enkele dagen out.


Zelfs de normale routine was verstoord wegens nog een bezoek aan de kiné om de schouder in te tapen om aan de start te raken van de cross.


Een droog parcours met hier en daar nog enkele glibberige passages wegens het ochtenddauw (start om 10u) rond de sportvelden van Knesselare.


De masters A starten in onze reeks als 1e en slechts 15 seconden na hen was het onze beurt als masters B. Dit wil zeggen dat we vlug tussen hen zitten en moeten inhalen. Kris Lapere had de beste start en ik was pas als 3e weg en in het geharrewar kon ik niet direct inhalen zodat ik vlug een 10-tal seconden achterlag. Dit kon ik tot halfweg ongeveer behouden maar dan viel ik compleet stil en was het de wedstrijd volmaken als 2e. Meer zat er zeker niet in en gelukkig hield de schouder stand.


Foto's:Uitslag:


1 LAPERE KRIS 49´21"

2 RONDELEZ BJÖRN +1´20"

3 DE NEVE KRISTOF +1´45"

4 DE VOS GERT +1´55"

5 NAESSENS MICHAEL +2´33"

6 FIEVEZ BENOÎT +2´54"

7 LOGIER CHRISTOPHE +3´03"

8 DEFEYTER TONNY +4´07"

9 DE DECKERE GUY +5´06"

10 VAN GOETHEM DANNY +6´45"

Tags:

Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page