top of page

VCC te Beernem

Op 2e Kerstdag is er al zolang ik weet cross in Beernem. Ik stond er niet elke keer aan de start maar ik heb er toch behoorlijk veel edities meegedaan maar winnen lukte zelden. Ik kon er 2 keer winnen bij de masters en in een heel ver verleden eenmaal winnen bij de juniors.

Toch stonden we dit jaar terug aan de start vol goede moed en zeker met de "winning mood" van zondag te Balegem.

Het parcours was echter wat aangepast en werd nog iets meer draaien en keren en al van voor de start voelden de benen vermoeid aan.

De startronde nam Wouter Declerck voor zijn rekening en in de 2e ronde nam ik eens over om te testen maar de benen bleven protesteren en met de eerste aanval van Danny Sleeckx moest ik al passen. Toch reed ik ook weg van de rest maar gaandeweg moest ik tempo laten zakken en op het einde kwamen toch enkele renners sterk opzetten.

Een wedstrijd om eigenlijk snel te vergeten maar het was toch terug een mooi fietsjaar met 17 overwinningen.

Foto's:

Uitslag:

1 SLEECKX DANNY 41´14"

2 RONDELEZ BJÖRN +0´50"

3 VANSTAEYEN BENNY +1´06"

4 NERINCKX STEFAN +1´14"

5 DECLERCQ WOUTER +1´59"

6 DE VOS GERT +3´26"

7 SCHOONBAERT KRISTOF +3´46"

8 VERGUCHT RUDY +6´34"

9 MYNGHEER JOHAN +7´40"

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page