top of page

Cyclo cross Florennes en Maldegem

Veel mogelijkheden zijn er niet meer om te crossen dus trok ik zaterdag 25 januari naar het verre Florennes. In een mistig Florennes op een oud stuk van de luchthaven was er een parcours uitgezet dat niet zo technisch was maar toch wel enkele pittige vals plat stukken kende.

Wat opviel dat er amper deelnemers waren over alle reeksen ondanks het een Beker van België was. Zo waren in de master A categorie bij de masters amper 3 deelnemers terwijl in Amay in het begin van het seizoen er nog 70 aan de start stonden. Bij de master B waren we met 7 en we starten voor een keer samen met de A's.

In het ondertussen zonnig geworden Florennes nam Julien Keisse de beste start en probeerde ik mee te gaan maar het ging iets te snel en moest ik mijn eigen tempo zoeken. De grootste tegenstand moest van Andy De Smet komen maar in de eerste ronde kwam hij ten val en zo werd het wel een gemakkelijke overwinning.

De dag nadien was er de LRC cross in Maldegem. Daar reed Léon bij de 6-7-8 jarigen. In deze parkcross kende hij een goede start maar het schakelen op een koersfiets is wat moeilijker en verloor hij wat plaatsen op de rechte stukken. Wel reed hij mooi door de lange zandbak en werd hij 27e op 47.

Foto's:

Uitslagen:

Florennes 25/01/2020:

1 RONDELEZ Björn 44:20

2 DE SMET Andy 1'15"

3 BAJOT Steve 1'24"

4 FIEVEZ Benoît 2'08"

5 BEAUDOIN Nicolas 4'10"

6 ROQUINY Philippe -1 tour

7 HOTTIAS David -1 tour

Maldegem 26/01/2020:

1 Lofçali Remy Engin

2 Verstraete Zico

3 Van Waes Matheo

27 Rondelez Léon

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page