top of page

Cross seizoen officieel van start - Vorselaar

Nadat vorig week er nog een oefencross was, begon in Vorselaar het echte seizoen. Deze maal was er wel tijd tussen de verschillende leeftijdscategorieën maar mijn start was nog niet goed. Eerst mochten de renners uit provincie Antwerpen vooraan staan wegens Provinciaal Kampioenschap en dan de rest. Ik stond op de voorlaatste rij maar bij het startschot bleef de renner voor me even twijfelen. Zo was de start wat om zeep en was het terug achtervolgen.

Toch kon ik gaandeweg opschuiven op een parcours waar inhalen zeker geen evidentie was met het vele draaien en keren en pas in de voorlaatste ronde raakte ik in de top 3. De eerste 2 waren toen al héél ver voor.

Toch maak ik me niet druk voor de rest van het seizoen, de zwaardere crossen komen er nog aan en vanaf er een startorde is zal ik ook wat meer vooraan staan.


Op naar Kasterlee.


Foto's (credit Romina Teirlinck)Uitslag:


1 SLEECKX DANNY 41´25"

2 SMITS KRIS +0´11"

3 RONDELEZ BJÖRN +1´29"

4 JANSSENS SIMON +1´32"

5 LAPERE KRIS +1´50"

6 DEKKER ERIK +2´04"

7 VAN STAEYEN BENNY +2´04"

8 MATIJEVIC MARIO +2´16"

9 NERINCKX STEFAN +2´26"

10 DE CNODDER GERT +2´40"


Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page