top of page

MTB te Lichtaart - Cross te Noeux Les Mines (22 en 24 september 2023)

Vorige weekend stonden er voor Björn 2 wedstrijden op de agenda en voor Léon was er zijn eerste veldrit van het seizoen 23-24.


Op vrijdag werd er in Lichtaart het BK voor politie diensten gereden en ook defensie mocht er deelnemen. Met toch een mooie aanwezigheid van de gecamoufleerde garde werd er gestreden bij de -40 jarigen en de +40 jarigen.

De start verliep nogal chaotisch wat voor mij het wedstrijdverloop toch wat beïnvloede. Eerst stond ik op de 2e rij om te starten maar net voor de start werd er voorrang gegeven aan de politie zodat ik wat achteruit moest. Zo stond ik iets te ver en was het de eerste ronde hier en daar wat aanschuiven.


Toch kon ik de rest van de wedstrijd opschuiven om finaal 2e te worden bij de militairen +40. Algemeen heb ik geen uitslag gevonden.


Op zondag trokken we naar Frankrijk naar Noeux Les Mines. Een dorpje nabij Lens waar zowel Léon als Björn konden crossen.


Voor Léon was het wat uitkijken wat hij ging doen nadat hij de week ervoor ziek was en pas donderdag voor het eerst wat kon losrijden op de rollen.

Hij verweerde zich sterk en streed mee tot op het einde voor een 4e plaats. Finaal werd hij 7e.

In de namiddag reed Björn bij de elite's, juniors en masters. De masters starten zo'n 30 seconden later en na zo'n 50 minuten werdstrijd werd Björn 2e.Foto's:


Uitslag:


Vrijdag Lichtaart:

 1. Peter Verstraete

 2. Björn Rondelez

 3. Manuel Joris

 4. Tom De Kort

 5. Gunther Vreys

Zondag U15:

 1. Leo Fernandez (Fr.)

 2. Zico Verstraete

 3. Lovis Devos (Fr.)

 4. Nathan Fournier (Fr.)

 5. Antoin Grübert (Fr.)

 6. Léo Sasleux (Fr.)

 7. Léon Rondelez

Zondag Masters:

 1. Ludovic Lefrancq (Fr.)

 2. Björn Rondelez

 3. Julien Depuidt (Fr.)

Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square
bottom of page